NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

Een glijbaan kopen voor urenlang speelplezier

1 Minuten lezen

Een glijbaan in de tuin zorgt voor ontzettend veel speelplezier voor je kind en is daarnaast goed voor de ontwikkeling. De hand-oog-coördinatie en het doorzettingsvermogen worden gestimuleerd terwijl ze lekker aan het spelen zijn op de glijbaan. Een glijbaan kopen kent dus vele voordelen voor je kind. Voor iedere leeftijd is er wel een glijbaan te vinden. Deze monteer je eenvoudig aan een speelhuisje, of je bestelt een compleet pakket met speelhuisje en glijbaan in één. Met een glijbaan in de tuin zal je kindje keer op keer weer naar beneden glijden waardoor je kind voldoende lichaamsbeweging krijgt en zal het helpen met sociale vaardigheden wanneer je kind samen met andere kinderen gaat spelen op de glijbaan. 

Laat je kind de keuze maken voor een glijbaan

Een glijbaan kopen voor in de tuin is een ontzettend leuk cadeau voor je kind. Om het nog leuker te maken kun je jouw kind meenemen in het proces. Je kunt eerst zelf een kleine selectie maken van glijbanen die jij op het oog hebt. Vervolgens geef je jouw kind de keuze tussen die kleine selectie van glijbanen. Zo kun je een glijbaan kopen samen met je kindje. Dit heeft als voordeel dat je kind er waardevoller mee om zal gaan doordat je kind zich al gaat binden met de glijbaan voordat hij in de tuin staat. Met een glijbaan in de tuin bezorg je jouw kind urenlang speelplezier. Daarnaast gaat een glijbaan jarenlang mee. Je kind zal er niet snel op uitgekeken raken.

Een glijbaan kopen met een wateraansluiting

Naast de standaard glijbanen kun je ook kiezen voor een glijbaan met een watersysteem. Hiermee kun je het speelplezier vergroten, zeker in de warme zomermaanden. Een glijbaan met een watersysteem zorgt ervoor dat de glijbaan is voorzien van water waardoor het een goede manier is om af te koelen en het zorgt voor veel waterpret. Een glijbaan met wateraansluiting heeft een gat bovenaan de glijbaan. Hier kan de waterslang op worden aangesloten. Wanneer het te koud is voor het water kun je de glijbaan ook gebruiken zonder water. Een glijbaan is een van de favoriete speeltoestellen van kinderen en zal daarom zeker veel worden gebruikt.

Gerelateerde berichten
Tuin

Hoe kan je tuinhuisjes inrichten?

2 Minuten lezen
Je hebt je tuinhuisje van de buitenkant al opgeknapt. Eindelijk! Net optijd voor de zomer. Je houten tuinhuis matcht perfect met de…
TravelTuin

3 tips voor de ultieme vakantie in eigen huis en tuin!

2 Minuten lezen
De afgelopen maanden zijn we allemaal massaal naar dingen op zoek gegaan om het alledaagse leven in huis wat spannender te maken….
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *